Op de Mechelse Vismarkt opende Local Table & Tap officieel de deuren. Deze nieuwe horecazaak wordt een ‘sharing food&drinks’-concept, waar kleine, creatieve bordjes, lekkere drankjes en warme verhalen aan tafel of toog gedeeld kunnen worden. Op het menu: authentieke ‘foodsharing’-gerechten met een twist, geïnspireerd door de passie en de dagverse kwaliteitsproducten van een selectie lokale partners en leveranciers.

Local heroes

Het lokale staat centraal in de filosofie van Local Table & Tap. Zoveel als mogelijk wordt er gewerkt met kleinere, lokale producenten of handelaars, die garant staan voor producten van de beste kwaliteit waarin passie en vakmanschap zich laten proeven. Is iets niet in de buurt te vinden, dan gaat het team er naar op zoek bij producenten in binnen- of buitenland die op dezelfde bevlogen manier met hun métier bezig zijn.  De ‘local heroes’ waar Local Table & Tap vandaag al samenwerkt zijn brouwerij Het Anker, Our Daily Bottle, Broodbroeders, vleesatelier Gybels, Kaashandel Schockaert, Mosselhandel Nees, meerdere tuinbouwbedrijven rond Mechelen en nog vele andere lokale toppers.

Food & drinks in goed gezelschap, de hele dag door

Local Table & Tap staat voor smakelijk en gezellig tafelen in goed gezelschap. Van een frisse pint of een mooi wijntje tot een verfijnd aperitief, van bites en fingerfood tot een uitgebreid menu met verrassende gerechtjes om te delen, Local Table & Tap biedt de hele dag door voor ieder wat wils.

Victor Voet, zaakvoerder: “Met ons ‘foodsharing’-concept nodigen we mensen van harte uit om samen op hun eigen tempo van elkaar, van het kader en van het eten te genieten. Ons prachtige, ruime terras is daarvoor alvast de perfecte locatie. Binnen scheppen we de juiste sfeer door te werken met creatieve stijlelementen, verse producten en natuurlijke materialen

Victor Voet en Valéria Bodnar

Horecaondernemers met ambitie

De drijvende kracht achter Local Table & Tap is het duo Valéria Bodnar en Victor Voet, bijgestaan door zoon Stijn Voet. Voor het koppel wordt het hun derde horecazaak, na de tearoom Lloyd Loom in Antwerpen en de brasserie Ballantines in Ekeren.

Victor Voet: “De Mechelse Vismarkt heeft enorm veel potentieel, dankzij haar centrale ligging en haar ruime inrichting. Waar de meeste zaken in de buurt ofwel de kaart van café ofwel van restaurant trekken, richten wij ons met het concept van Local Table & Tap zowel tot mensen die gezellig iets willen komen drinken of die doorheen de dag de kleine honger willen stillen als tot koppels of groepen die een avondje uitgebreid tafelen voor ogen hebben. Op die manier geloven we het horeca-aanbod op de Vismarkt nog een echte boost te kunnen geven.”

Local Table & Tap, Vismarkt 16, 2800 Mechelen +32 15 331 336 
Open van maandag tot zondag van 12.00 tot 23:00 uur
www.localtabletap.be

Advertenties