Het gastronomisch restaurant Dim Dining, dat naam maakt met een kosmopolitische oosterse keuken, serveert vanaf vandaag een menu dat samen met de driesterrenchef werd samengesteld. Gisteren- avond werd het tijdens een private dinner in aanwezigheid van Peter Goossens voorgesteld.

© Robbie Depuydt

Dim Dining maakt zijn naam als culinaire hotspot waar. Het restaurant aan de Vrijdagmarkt in Antwerpen toont durf. De jonge en beloftevolle ploeg in de keuken, bestaande uit chefs Simon Van Dun en Yuki Kimura, serveert betoverende menu’s in een prachtige omgeving. Komende maand leggen ze de lat weer hoger. Het team van Dim Dining nodigde Peter Goossens uit om de handen in elkaar te slaan en samen een bijzonder menu te creëren. De enige driesterrenchef van België ontwikkelde hiervoor exclusief twee nieuwe gerechten. Tijdens het uitwerken van deze ‘signature dishes’ deelde hij zijn expertise met het team van Dim Dining.

© Robbie Depuydt

Op dinsdag 11 juni werd het verrassende viergangen menu in primeur voorgesteld, in aanwezigheid van Peter Goossens. Vanaf 12 juni is het beschikbaar tot en met 1 juli, al dan niet met aangepaste wijnen, tijdens zowel lunch- als avondservice. Reserveren is, gezien de korte periode waarin het menu aangeboden zal worden, een must en kan via http://www.dimdining.be of telefonisch via 03 226 26 70.

© Robbie Depuydt

Menu
Appetizers – Hof Van Cleve & DIM
Seabass, Avocado, Black Rice – Hof Van Cleve
Langoustine, Artichoke, Dashi – Hof Van Cleve
Glazed Duck, Dare Miso, Pickled Daikon – DIM
Cherry, Umeboshi-Shio Koji, Algue – DIM
Sweets – DIM

Dim Dining, Vrijdagsmarkt 7, Antwerpen
http://www.dimdining.be

Advertenties