dhuyvetter_sam_fourchette-IMG_2077-B160Boulevard Boutique, de Latemse foodbar van Sam D’Huyvetter, wordt herdoopt tot Pleasures Boutique. De foodstore valt voortaan onder het kwaliteitslabel Pleasures, dat verschillende locaties en producten omvat: drie brasseries (Pakhuis in Gent, Dock’s in Antwerpen, La Quincaillerie in Brussel), de hoeve ‘Le Devant’ en het gastenverblijf ‘Laudonie’ beide in Frankrijk, de Bressekip AOP, en nog een heel aantal kwaliteitsproducten. En nu komt er met Pleasures Boutique dus een extra locatie bij in het Pleasures verhaal.

pleausures-boutique1-B600
“Taste the best of life: dat is is ons motto” vertelt Dimitri De Cuyper, oprichter van Pleasures. “Dat doe je met topchefs in de keukens, met producten van onberispelijke kwaliteit, en met een buitengewoon team van mensen die de gasten centraal stellen op elk van onze locaties. Pleasures Boutique past perfect in dat plaatje. We zijn heel enthousiast dat we met Sam aan dit hoofdstuk kunnen beginnen. Het past bovendien in ons gedachtegoed om steeds te blijven bijschaven, perfectioneren, innoveren en experimenteren.”

pleausures_boutiques3-B600
“Samenwerken met Pleasures was voor mij een logische stap”, vertelt Pleasures Boutique zaakvoerder Sam D’huyvetter. “We dragen dezelfde waarden hoog in het vaandel: authenticiteit, kwaliteit en respect voor de herkomst van elk product waar we mee werken. Samen met mijn partner Nina, die zal instaan voor de dagelijkse werking van Pleasures Boutique, willen we onze gasten verwennen met no nonsense-comfort food op basis van terroirproducten en dit in een ontspannen en mooie setting.”

pleausures_boutiques2-B600
Pleasures Boutique – Take out or eat in
Kortrijksesteenweg 140 bus 1, 9830 Sint-Martens-Latem

www.pleasures.boutique

Advertentie