Op 22 juni opent U Antwerp, een bijzondere totaalbeleving met hotel, bar en restaurant met zicht op de prachtige jachthaven en aan de voet van het Museum Aan de Stroom (MAS). In “U” staat, zoals de naam het zegt, de gast centraal.

u-0_HNH_©_kris_vlegels_011-B600
vlnr Viviane Plaquet, Viki Geunes, Colette Van Remortel en Hans Otten (foto: Kris Vlegels)

Geen anonieme aanpak, wel een ongedwongen sfeer in een urban omgeving en een kwaliteitsservice voor iedereen. Met drie restaurantbelevingen én 15 hotelkamers is U Antwerp een uniek horecaconcept. Stuwende krachten achter U Antwerp zijn sterrenchef Viki Geunes en zijn vrouw Viviane Plaquet van restaurant ’t Zilte en programmamaker Hans Otten en zijn vrouw Colette Van Remortel. Voor het volledige design van zowel het restaurant als het hotel is één vrouw verantwoordelijk : Karine Ribbens van April One. Reserveren bij U Antwerp kan via de website U-antwerp.be.

u-1 hotel antwerp antwerpen bart albrecht
foto: Bart Albrecht

Hans Otten:
“We merken dat in wereldsteden als Londen, New York en Barcelona heel vaak wordt ingezet op een locatie waar iets te beleven valt. “U” is méér dan een boutique-hotel met een magisch zicht. We zorgen voor een bruisende dynamiek op elk moment van de dag. Gasten die toekomen zullen onmiddellijk geprikkeld worden en goesting krijgen in hun verblijf bij ons.”

u-2-B600-bart albrecht
foto: Bart Albrecht

Viki Geunes:
“U Antwerp is een plaats waar iedereen de hele dag terecht kan om eender welke reden : ontspanning, werk, liefde, ontdekking. Ook op het bord wil ik diezelfde vibe gaan creëren en toegankelijk gerechten mét een twist brengen. Ik vind de herkenbaarheid van producten belangrijk. De laatste maanden heb ik Tommy Cavaliere klaargestoomd om de keuken van U Antwerpen te gaan leiden en heb er vertrouwen in dat hij heel wat mensen zal verassen en laat genieten. ”

u-4_hotel_Luxury 3-B600
foto: Bart Albrecht
u-5_hotel_luxury-B600
foto: Bart Albrecht

U Antwerpen, Nassaustraat 42, 2000 Antwerpen info@u-antwerpen.be T +3(0)3 201 90 70 –  U-antwerp.be

Advertentie