Sabine Goethals kennen we als actrice en als de energieke, warme gastvrouw van tal van gastronomische events in Vlaanderen. Vorig jaar – in volle coronatijd – begon ze met een originele podcast waarin ze chefs en personality’s uit de gastronomische wereld aan het woord laat. Tijdens Horeca Expo kan je haar aan het werk horen, en zien, want ze neemt er elf nieuwe podcast-afleveringen op met ‘levend’ publiek.

Satellite Gourmet is een podcast over gastronomie in de breedste zin van het woord. Sabine interviewt chefs, sommeliers, culinaire auteurs en belangrijke persoonlijkheden uit de gastronomishe wereld . Tijdens deze editie van Horeca Expo kan je haar beluisteren en ontmoeten in haar gezellige podcaststudio ingericht in Hall 8, stand 8315. 

Host Sabine Goethals, genomineerd als ‘Best Female Host of The Year Belgian Podcast Awards’, ontvangt er elke dag boeiende praatgasten en jij kunt aan tafel om life mee te luisteren.

Zijn te gast: culinair auteur Ilse D’hooge,grillmaster Peter Declercq, chef Thijs Vervloet en chef Thomas Demuynck, sommelier Dries Corneillie, Eddy Croes Winterhalter Belgium,  Iris Cornette en Marc Coppens van

Ter Groene Poorte en special guest uit Nederland: Jeanine Sok.

De opnames gaan door zondag om 14u, maandag om 11u en daarna elke dag om 11u, 14u en 16u.  Samen zijn dit 11 podcastafleveringen die telkens 2 uur later te horen én te zien zijn in een speciale editie ‘Horeca Expo 2021’ op de mediakanalen van Satellite Gourmet Podcast :  Satellite Gourmet Podcastkanalen.

Meer weten over deze podcast: www.satellitegourmet.com.

Satellite Gourmet Podcast Life Event, Horeca Expo Hall 8,  8315 

Advertentie