Voor de 29ste keer gaat VLAM op zoek naar het lekkerste en origineelste gerecht met de ‘Vis van het Jaar’ in onze restaurants. Hoofdingrediënt is dit jaar rode poon. Voorzitter van de wedstrijd is Filip Claeys van restaurant De Jonkman** en mede-oprichter van NorthSeaChefs.

viskok-2017_sam_van_houcke-B600
Sam Van Houcke, winnaar van de editie 2016

Naast de befaamde titel van ‘Viskok van het jaar’ zijn er nog enkele mooie prijzen te winnen. Eén daarvan is een toegangsticket tot het onderzoeksteam van NorthSeaChefs. De winnaar wordt opgenomen in het vijftienkoppige onderzoeksteam die 2-maandelijks een blue box zullen ontvangen met daarin verschillende soorten Noordzeevis.

Inschrijven voor 17/10/2017.

Meer info & inschrijven via viskok@vlam.be

Hoe schrijf je in?
– Stel het recept op een neutraal wit blad op: 1° titel van het recept, 2° ingrediënten voor vier personen rode poon minimum 150 g per persoon, 3° bereidingswijze, 4° presentatie met foto, 5° bereidingstijd (max. 1u45).
– Je naam, de naam van je restaurant met adres en telefoonnummer en de titel van je gerecht voeg je op een afzonderlijk blad toe.
– Vervolgens mail je alles naar viskok@vlam.be (bij voorkeur). Je mag deze gegevens ook opsturen naar:
VLAM – Vispromotie – Albert II-laan 35 bus 50, 1030 Brussel.
– De inschrijvingen worden afgesloten op 17 oktober 2017 – 12 uur. Vergeet niet om het ingezonden gerecht op je menukaart te plaatsen en ons hiervan een kopie te bezorgen.

Advertentie