Vandaag werden op de Horeca Expo in Gent de jaarlijkse medailles van Brussels Beer Challenge uitgereikt. Troubadour Blond werd verkozen tot beste bier binnen de categorie ‘Pale & Amber Ale: Abbey / Trappist style Blond’.

musketeers_troubador-prijs-B600

Troubadour Blond liet in die categorie Affligem Blond, Leffe Blond en Brugse Zot Blond achter zich. Brouwers Stefaan Soetemans en Kristof De Roo zijn erg opgetogen met deze gouden medaille. Brussels Beer Challenge reikt ondertussen voor het zesde jaar prijzen uit. Drie dagen lang proefde een panel van 85 internationaal gereputeerde bierkenners 1512 bieren uit alle hoeken van de wereld.musketeers_troubador_glas-B600

Troubadour Blond is een volmondig genotsbier van 6,5%. Het is een verfrissend bier met een hop-kruidig aroma. Het bier is licht moutig, heeft een milde bitterheid en zachte afdronk. Deze typische smaak zorgt ervoor dat Troubadour Blond vlot drinkt en geschikt is voor alle seizoenen.

musketeers_troubador_etiket-B600

Troubadour Blond is het eerste bier van Brouwerij the Musketeers en werd 18 jaar geleden gecreëerd. Het is een van de vlaggenschepen van brouwerij The Musketeers: het bier wordt verdeeld in 15 landen over heel de wereld.

Brouwerij The Musketeers  www.themusketeers.be

Advertentie