Sterren op de Grasmat is een voetbaltornooi voor het goede doel waarbij sterrenrestaurants het tegen elkaar opnemen. Het initiatief om dit te organiseren komt van Axel Colonna-Cesari, chef van Centpourcent te Sint-Katelijne-Waver. De vijfde editie van dit voetbaltornooi zal doorgaan op zondag 2 september 2018.

sterren-B600

Naast sportiviteit en collegialiteit is vooral het goede doel van groot belang. Alle winst gaat ook dit jaar naar G-sport en mensen met een beperking. Bij de vorige edities van 2015 en 2016 konden de organisatoren samen € 50.000 wegschenken! Met de steun van de vele sponsers, met hoofdsponsors Metro en Porsche, hopen ze dit jaar weer een mooi bedrag te kunnen schenken.

Iedereen is welkom in sportpark De Nekker vanaf 10u. De toegang is gratis. Spelers, supporters en sympathisanten kunnen zich in de foodvillage tegoed doen aan oesters, tapas, barbecue en speciale kroketten, champagne, mocktails, bier en frisdrank, en ijsjes van Heide Atelier. En dat allemaal aan voordelige prijzen. We kunnen ook al verklappen dat Dirk Deferme de finalematch zal becommentariëren.

Rond 14u laten een aantal BV’s (o.a. Klaas Delrue, Buba Gaul, Christof Stienlet, Kristof Calvo,…) en ex-spelers van KV Mechelen en Ajax (o.a. Piet den Boer, Geert Deferm, Koen Sanders, Graeme Rutjes,…) hun kunnen zien op het veld. En natuurlijk mogen de G-sporters niet ontbreken; de G-sportploeg van KV Mechelen speelt tegen de G-sporters van Nieuw Boechout. Ambiance verzekerd!

Wie niet kan komen supporteren, maar toch ook zijn steentje wil bijdragen, kan dat door een vrije gift te doen via: https://koalect.com/project/15409.

Na een dag sporten op de grasmat, volgt een walking dinner in de Porsche concessie te Mechelen waar ook de resultaten van het tornooi bekend gemaakt worden. Andrea Croonenberghs zorgt voor de presentatie. En uiteraard overhandigen we de cheques aan onze goede doelen.

sterren-2-B600
Een impressie van de vorige editie: Sterren op de Grasmat 2016: https://youtu.be/Uhul6407ojo.

Volgende restaurant zetten hun beste beentje voor tijdens Sterren op de Grasmat 2018:

Benoit Dewitte – Berto – Boury – Castor – Centpourcent – Dôme – Hertog Jan – Hof van Cleve – Horseele – Innesto – Kommilfoo – Le Chalet de la Fôret – Likoké – M Bistro – Michel – Oak – Sans Cravate – Sel Gris – The Jane – ‘t Zilte

G-Sport

De term G-sport omvat alle sporten waar mensen met een handicap of beperking aan kunnen deelnemen. De focus ligt op de mogelijkheden van de sporter.

G-sport geeft personen die vanwege een handicap of beperking niet kunnen deelnemen aan het reguliere sportaanbod toch een mogelijkheid om te genieten van sport.

Met de term G-sport kunnen clubs en andere initiatieven aangeven dat hun aanbod open staat voor personen met een handicap. G-sport is gewoon sporten, maar een sportclub is niet altijd een G-sportclub.

Voetballocatie (iedereen welkom – toegang gratis):

Sport- en recreatiedomein De Nekker – Nekkerspoel-Borcht 19 – 2800 Mechelen

Avondlocatie (op uitnodiging):

Porsche Center Mechelen – Blokhuisstraat 47P, 2800 Mechelen

www.sterrenopdegrasmat.be
www.facebook.com/sterrenopdegrasmat
www.instagram.com/sterrenopdegrasmat

Organisatie:

Axel Colonna-Cesari – Restaurant Centpourcent –  sterrenopdegrasmat@centpourcent.be

Advertentie