Zoals sterrenchef Gert De Mangeleer en gastheer Joachim Boudens eerder dit jaar aankondigden, sluit hun gerenommeerde sterrenrestaurant Hertog Jan op zaterdag 22 december de deuren. Het einde van Hertog Jan is voor hen echter de start van een nieuw verhaal met op de eerste plaats het uitbouwen van hun bistro concept L.E.S.S. (Love. Eat. Share. Smile.). Voor L.E.S.S. by Hertog Jan hebben ze nu hun eerste locatie te pakken: een pand op het volledig vernieuwde plein ’t Zand in Brugge. Als alles volgens plan verloopt, opent L.E.S.S. by Hertog Jan in Brugge zijn deuren in het voorjaar van 2019.

LESS MAART2018_PIET DE KERSGIETER-187-B600
(foto: Piet De Kersgieter)

L.E.S.S. zal vanaf zijn opening in de Brugse binnenstad ‘L.E.S.S. by Hertog Jan’ heten en verhuist naar een pand op het volledig vernieuwde plein ’t Zand in het hart van Brugge. Het Hertog Jan team is druk bezig met het uittekenen van de plannen voor hun nieuwe locatie en met het verder verfijnen van hun concept. L.E.S.S. by Hertog Jan Brugge wordt een all-day food concept waar je doorheen de ganse dag terecht zal kunnen voor grote en kleine culinaire cravings. Bistro L.E.S.S. op zijn huidige locatie aan de Torhoutse Steenweg in Sint-Michiels maakt later dan weer plaats voor een volledig nieuw concept.

LESS MAART2018_PIET DE KERSGIETER-38-B600
(foto: Piet De Kersgieter)

Gert en Joachim zullen aanstaande zaterdag 1 september aanwezig zijn op de feestelijke inauguratie van het nieuwe plein en geven daar het startschot van een mooie toekomst in de Brugse binnenstad.

Voor wie nog een laatste keer wil genieten van topgastronomie in hun driesterrenrestaurant Hertog Jan in Zedelgem is er goed nieuws: er zijn nog enkele beschikbare tafels voor de lunch op dinsdagen, woensdagen en donderdagen tot 22 december. Reserveren kan via de Hertog Jan website.

Advertentie