Op de lijst van de 101 beste steakrestaurants over de hele wereld, krijgt het befaamde vleesrestaurant Carcasse (Koksijde) dit jaar de 44e plaats. Het internationale N.Y. Strip Media House startte in 2019 met de eerste ranking. Voor deze tweede editie bezocht de jury wereldwijd maar liefst 700 restaurants.

World’s Best Steak Restaurants maakte deze week de tweede editie van zijn lijst van ’s werelds beste steakrestaurants bekend. De restaurants werden o.a. beoordeeld op basis van hun look & feel maar vooral de smaak en kwaliteit van het vlees speelden een rol. Dankzij hun sterke focus
op ambacht, terroir, passie en innovatie,… wisten Hendrik Dierendonck en zijn team de jury te overtuigen.

Naast de ster in de Michelingids en de Gouden Palm van Leaders Club
international kan Hendrik nu ook deze presatie aan zijn collectie toevoegen. Bovendien is vleesrestaurant Carcasse nietalleen verkozen maar ook dé nummer één van België.

Dit nieuws is een opsteker tijdens deze moeilijke tijden. “Wij proberen ondanks het feit dat de horeca moet sluiten, er telkens het beste van te maken. Soms lukt dit, soms is het hard. Maar te horen krijgen dat wij de 44e plaats konden veroveren doet toch echt deugd.” zegt Thibaud (Zaalverantwoordelijke Carcasse). Ook Hendrik Dierendonck zelf is bijzonder trots op zijn passievol team. “Keer op keer staat het volledige team klaar. Deze mensen wil ik koesteren, zonder hen was deze prestatie niet mogelijk geweest!”.

Door de verstrengde corona maatregelen is Carcasse momenteel gesloten, maar ook hier zijn afhalingen of leveringen mogelijk. Verschillende tacoboxen zijn verkrijgbaar. Bekijk hier de mogelijkheden https://www.carcasse.be/

Advertentie