Gewapend met een kom en een lepel opent tweesterrenchef Sang Hoon Degeimbre zijn derde ‘wereld-bistro’ SAN in Gent. sangent.be

L'air du temps - © Pieter D'Hoop-22-B600

Het verhaal van SAN, het bistro-concept van Sang-Hoon Degeimbre, Meesterkok en chef van L’Air du Temps begon in Brussel en gaat nu verder in Gent. Aan het dagdagelijkse fornuis staat chef Joël Rammelsberg.

SAN - © Pieter D'Hoop-1-B600
Het concept is eenvoudig. Je krijgt een kom en een lepel en je kan uit een reeks unieke gerechtjes kiezen. Er zijn twee menu-formules. De formule ‘lunch’ kost 28 euro en bestaat uit een voorgerecht, gerecht en dessert met enkele ‘sides’ typisch voor SAN (gefermenteerde groeten, pickles, …). Het menu ‘degustatie’ (55 euro) bestaat uit 4 kommen. Elke kom is een ode aan een wereldstad.

SAN - © Pieter D'Hoop-48-B600.jpg

Met SAN wil de chef zijn culinaire ervaringen en emoties die hij opdoet overal in de wereld, delen met zijn gasten. Daarbij gaat het niet alleen om het eten maar ook om genieten in een aangename en ontspannen sfeer.

team gent c sang hoon degeimbre-B600
Chef Joël Rammelsberg en team

SAN GENT, Brabantdam 50, Gent http://www.sangent.be 

foto’s: Pieter D’Hoop

Advertentie