Tien jaar na de overname van La Villa Lorraine, kiest de familie Litvine, eigenaar van La Villa Lorraine  ervoor om dit huis met zijn lange gastronomische geschiedenis te transformeren, renoveren en moderniseren.  Ze doet dit samen met tweesterrenchef Yves Mattagne, die onlangs het 30jarige bestaan van Sea Grill vierde.

Op zaterdag 22 februari, zal La Villa Lorraine haar laatste shift draaien. Het restaurant zal dan enkele maanden gesloten zijn, zodat er grote renovaties kunnen worden uitgevoerd en de ruimtes opnieuw ingericht.

Vooraleer de nieuwe Villa te kunnen integreren, opent Yves Mattagne een pop-up restaurant Art Club op het kruispunt van de verschillende musea van het Koningsplein, nl. het Magritte Museum en Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België.

Het nieuwe restaurant, La Villa Lorraine by Yves Mattagne zal haar deuren openen tegen de zomer 2020 (datum nog te bevestigen). Een uniek restaurant met 2 sferen: een lounge gedeelte en een gastronomisch restaurant.

Samen, hebben Yves Mattagne en de familie Litvine ervoor gekozen een nieuw verhaal te schrijven en delen ze de passie voor de keuken en de opwinding van deze nieuwe uitdaging.

Pop-up Art Club

Open vanaf 6 maart. Van dinsdag tot zaterdag, ’s middags en ’s avonds
Museumstraat 9 – 1000 Brussel

www.art-club.be

Foto Yves Mattagne: Yoni Verhoeft

Advertentie